Fashion App: 123DressMe

Nothing to wear? Geen paniek!  Ik kwam de fashion app 123DressMe tegen, die je helpt bij het makkelijk uitkiezen van een outfit. Ready to get organized?

Na het downloaden van de app, open je ‘m en klik je op “closet“. Je kunt hier je eigen virtuele kast creëren. Maak foto’s van items uit je kast om hier vervolgens outfits mee samen te stellen. Ik raad het aan om niet van ieder kledingstuk een foto te maken, maar van een je meest gedragen artikelen.

Vervolgens maak je vanuit de kledingkast, een outfit die je kunt opslaan. Super handig voor die nothing-to-wear dagen. Je pakt de app erbij, kiest een outfit uit en je bent klaar om te gaan. De app bespaart mij zóveel tijd en gedoe!

Ik houd er van om georganiseerd te zijn. Online vond ik nog een aantal leuke artikelen om georganiseerd te blijven:

Comments

comments