FASHION: Bullboxer blokhak

I love sale! Deze nieuwe Bullboxer enkellaarsjes scoorde ik met 20 euro korting. Ben jij benieuwd hoe ik dit laarsje stijl?

Ik zag dit laarsje online voorbijkomen en ik was meteen verliefd. Ik wilde al een tijde een laarsje met een stevige blokhak, liefst met plateau. Dit laarsje heeft het allemaal! Wat ook mooi meegenomen is, is dat het laarsje van echt leer is. Hierdoor weet ik dus zeker dat ik er lekker lang van kan genieten.

De enkellaarsjes hebben een hakhoogte van 10,5 cm. Met mijn 1,65 meter ben ik niet aan de lange kant, dus deze extra 10 cm komen goed van pas. De plateauzool is ongeveer 3 cm dik, dus eigenlijk loop je maar op 7,5 cm. Dat is goed te doen! Het plateau en de dikke blokhak zorgen ervoor dat ik het prima een dag kan volhouden op dit laarsje.

De laarsjes hebben een stoere uitstraling omdat de zool van een grof profiel is voorzien. Aan de achterkant zit een zilveren ritsje waardoor je de schoenen gemakkelijk kunt aantrekken en het is tegelijkertijd ook een leuk detail!

Ik stijl deze blokhak het liefst met een zwarte skinny jeans en een zwarte trui met een witte blouse. Onder een rokje zijn deze hakken ook erg leuk, het maakt je outfit lekker stoer!

Hoe stijl jij je blokhak?

Comments

comments