FASHION: favoriete lente schoenen

Ik ben een echte shoe-addict. Het liefste koop ik elke maand een nieuw paar schoenen maar ik houd mezelf in… Inmiddels heb ik veel schoenen liggen, maar er zijn een paar schoenen waar ik toch sneller naar grijp. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Kijk dan verder! 

All Stars… wie heeft ze niet? Deze schoenen zijn echt mijn all-time favorite. Ze gaan ongeveer 2 zomers mee, daarna zijn ze meestal aan vervanging toe. Mijn zwarte All Stars hebben sinds vorige zomer concurrentie gekregen van mijn zwart-witte Nike Roshe Run. Dit zijn twee paar schoenen die altijd ergens onder kunnen. Een jurkje of een nette broek: het kan allemaal!

Mijn Clarks staan leuk onder een enkelbroek of en super strakke skinny jeans. Ik heb deze schoenen gekocht omdat ze een totaal andere uitstraling hebben dan al mijn andere schoenen. Ook deze schoenen passen vrijwel overal onder, ze geven je look net een andere uitstraling dan een simpel zwart schoentje.

Dit zijn heerlijke instappers! Ik stap graag in deze schoenen als ik even snel de deur uit moet. De zwarte bootschoenen komen bij de H&M vandaan en de rode bootschoentjes zijn van Sperry. Ik heb niet zoveel gekleurde schoenen, maar bij het zien van deze rode schoenen was ik meteen verkocht!

Dit is mijn laatste aanwinst. De Adidas Stan Smith maken je outfit sportief maar toch classy. De groene achterkant zorgt voor de sportieve twist en omdat de schoenen verder helemaal wit zijn, zien ze er classy uit. Ik draag deze schoenen het liefste onder een spijkerbroek, maar ze staan ook heel leuk onder een jurkje. Tip! Adidas verkoopt kinderschoenen tot en met maat 40 en deze zijn bijna precies hetzelfde! Het materiaal is iets anders, maar het verschil is heel klein. De kinderschoenen zijn veel goedkoper, winning!

Dit zijn mijn echte favs voor aankomend voorjaar.

Draag je liever laarsjes in plaats van sneakers? Dit zijn de 5 must-have zwarte laarsjes voor in jouw kledingkast!

Shop hier mijn favoriete schoenen voor de lente:

Comments

comments