FASHION: favoriete winteritem

Als er een winteritem is waar ik deze winter écht niet zonder kan, dan is dat mijn oversized sjaal! Je ziet mij deze winter dan ook altijd samen met deze sjaal. Maar hoe draag je nou zo’n grote vierkante sjaal en waar kun je hem nog meer voor gebruiken?

De sjaal komt van Zara en heb ik in de herfst aangeschaft. Deze sjaal is een gewild item en is naar mijn weten nu helaas niet meer te koop. Mijn oog viel vorig jaar al op een sjaal zoals deze, maar om nou een sjaal voor zo’n 25 euro aan te schaffen stond me een beetje tegen. Afgelopen herfst kon ik me toch niet inhouden en bestelde ik deze sjaal. Inmiddels heb ik ook grote sjaals van de Primark, maar ik grijp toch liever naar deze sjaal als ik de deur uit stap. De vierkante sjaal heeft een heel fijne stof, hij is heel zacht en heeft de perfect grootte.

Als het wat kouder is, kun je helemaal in deze sjaal verdwijnen. Ik bind hem dan meestal twee keer om mijn nek heen, zodat ik mijn hoofd er lekker in kan stoppen en geen last heb van de koude wind.

Ik combineer deze sjaal het liefst met mijn zwarte jas. Ik draag in de winter ook graag een parka, maar ik vind deze sjaal daar niet zo leuk bij staan. Voor een poncho-gevoel knoop ik de sjaal om mijn schouders. Met een knoop in het midden blijft-ie goed zitten en valt de sjaal nonchalant op mijn schouders.

De sjaal dient niet alleen als oversized sjaal die me lekker warm houdt tijdens de koude winterdagen, de sjaal dient ook prima als dekentje of kussentje in de trein. Als ik vroeg in de ochtend in de trein zit, is het heerlijk om nog even mijn hoofd op mijn sjaal te leggen. Ook wanneer ik op school ben of als ik achter mijn computer zit, kan ik de sjaal helemaal om mezelf heen wikkelen… Een dekentje heb ik nu altijd bij de hand! De sjaal is ook helemaal fashionable door het geruite printje.

Deze sjaal staat op nummer 1 van mijn favoriete winteritems. Ik weet dan ook zeker dat ik deze sjaal ook volgend jaar winter veel om mijn nek zal knopen!

Wat is jouw favoriete winteritem?

Comments

comments