FASHION: geruite sjaal casual stylen

Met dit koude weer is mijn vader minder gelukkig, want ik heb zijn mooie sjaal ‘geadopteerd’! Ik vond hem zó leuk dat ik ervan was overtuigd dat ‘ie een nieuwe eigenaar moest hebben. Inmiddels draag ik hem bijna iedere dag en kies ik het liefste voor simpele outfits. Benieuwd?

Deze zwarte jas scoorde ik vorig jaar bij Mango. De gouden knopen heb ik er zelf op gezet, zodat de jas er net wat specialer uitziet.

Uiteraard kon een hoedje niet ontbreken. Ik vind het vooral leuk hoe de kleur van het hoedje nèt niet in de geruite sjaal terug komt. Dat maakt het wat speelser.

Deze laarsjes van Invito zijn mijn redders in nood: heel mooi, maar totaal niet pijnlijk voor mijn voeten. Gelukkig maar, want het liefst draag ik ze iedere dag!

En zo draag ik mijn geruite sjaal heerlijk casual. Heb jij ook zo’n exemplaar?

Comments

comments