Fashion: kringloop outfit

Eens in de zoveel tijd bezoek ik een aantal kringloopwinkels bij mij in de buurt. Deze keer ging ik de uitdaging aan om een complete outfit bij elkaar te verzamelen. Ben jij benieuwd naar mijn kringloop outfit? 


Eerst wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Een half uur later had ik toch wat items gevonden en ben ik goed geslaagd. Ik was verrast over de leuke short die ik vond en vooral het leuke bloemetjes-patroon van het jasje! Iets wat ik niet vaak draag, maar graag eens wilde proberen. Ook de schoenen zitten super-fijn, en ik kan ze met veel van mijn outfits combineren. Ook wist ik nog onder uit een bak een leuke ring, armband én horloge vandaan te toveren.

Deze outfit heeft mij in totaal slechts € 15 euro gekost! Het is helaas niet altijd even makkelijk om leuke items te vinden. Maar als je eenmaal goed zoekt, kom je met een beetje geluk kom je al een heel eind! Zo zie je maar weer wat ik allemaal in de kringloop winkel heb gevonden. Ik ben vooral heel erg blij met mijn schoenen en de short. Ik ga deze outfit zeker vaker dragen.

Wie van jullie shopt ook wel-eens bij de kringloop?

Comments

comments