Fashion: outfit Primark

Sinds ik twee Primark filialen bij mij in de buurt heb kan het ook niet anders dan dat mijn kledingkast steeds wordt aangevuld. Zo heb ik laatst een complete Primark outfit bij elkaar geshopt die ik graag met jullie wil delen. 

Toen ik dit warme vest zag liggen was ik eerst bang dat het ongelooflijk zou kriebelen. Gelukkig was dat niet het geval, het enige wat het doet is mij warm houden! Daarnaast heb ik een simpel grijs shirt gekocht, een zwarte broek, deze geweldige schoenen en hoed. Eerst twijfelde ik over de hoed omdat ik er eigenlijk nooit een draag. Vriendinnen hebben mij overgehaald. Nu doe ik hem het liefst elke dag op! De hoed hebben ze ook nog in een zwarte variant die ik binnenkort ook ga kopen.

Deze outfit heeft mij in totaal €57 euro gekost. De armbandjes en het horloge heb ik ergens anders vandaan. Vooral de schoenen lopen ontzettend fijn en de hoed is een favoriet geworden. Primark blijft mij verrassen met al hun toffe items!

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Comments

comments