Fashion Report MTV EMA

Vijf lucky ladies mochten namens Fashionista front row verslag doen van de MTV EMA afgelopen zondag. Ze zagen groten namen als Miley Cyrus, Katy Perry en Ariana Grande up close and personal. Uit hun Fashion Reports kozen we die van Kamelia Tajabadi uit om op de site te zetten. Lees hier haar persoonlijke verslag, foto’s én video interviews van de avond.

 

Zondag 10 november was het zover. Samen met mijn beste vriendin Marlon mocht ik naar de MTV EMA! Shopping spree! Op zoek naar dé EMA jurk, want die moest natuurlijk gewaagd zijn… Uiteindelijk koos ik voor een strakke zwarte cut-out dress van Coolcat, een witte clutch en torenhoge glitterpumps die ik vorige zomer in Iran heb gekocht. Klaar voor de EMA’s!

Onderweg in de trein kon ik nog steeds niet geloven dat ik was uitgekozen tot Fashion Reporter van Fashionista, wat een eer! Toen we eenmaal met onze volle goodiebag in het luxe WestCord Fashion Hotel aankwamen begon de droom werkelijkheid te worden.

Gewapend met rode lipstick en camera’s begaven we ons naar het Red Carpet Event. Daar viel meteen op dat er veel ‘Superfans’ all-out waren gegaan. Overal zag ik meiden met rode lipstick, statement necklaces en crop tops.

Trend alert! Ik spotte bezoekster Chelsey met deze ultieme combinatie.

 

Naast honderden gillende meiden keken we toe hoe de celebs de rode loper betraden. De sterren liepen óf in nette jurkjes zoals Katy Perry en Ariana Grande of pakten uit met sexy cut-out jurkjes zoals Iggy Azalea en Eva Simons. Miley Cyrus droeg die avond – hoe kan het ook anders – de meest gewaagde outfit met over-the-knee laarzen en een blote strakke halterjurk met beroemde rappers als print.

Hoewel de red carpet outfits nogal verschilden van elkaar was de make-up vrijwel hetzelfde: sterk aangezette ogen met veel eyeliner, mascara en nepwimpers en nude tot neutrale lipkleuren. 

Bij de mannen nam Redfoo grote moderisico’s met zijn creatieve outfitkeuzes op zowel de rode loper als tijdens de show.


 
Na de red carpet was het eindelijk tijd voor de show. Gauw werkten we een patatje naar binnen om vol met energie te kunnen genieten van de show. Daar stonden we dan. In de Golden Circle van de Ziggo Dome dat toepasselijk in thema de Hyper Space werd genoemd. We kregen knipperende brillen waardoor de hele zaal schitterde. We waren eindelijk live te zien op tv, zo gaaf!
Robin Thicke en Iggy Azalea openden de avond met een verrassende versie van Blurred Lines. Maar de hoogtepunten waren toch wel de optredens van Queen of the stage Katy Perry, Miley Cyrus met een ontroerende versie van haar single Wrecking Ball en natuurlijk mijn persoonlijke favoriet van de avond: rapper Eminem. 


Miley’s prachtige lange benen kwamen goed uit in de gewaagde bodysuit.


Katy gewikkeld in lange stukken stof waardoor ze op een sprookjesachtige stage queen leek.

Eminem: episch optreden van een iconische man.


Ik samen met Robin Thicke’s achtergrondzangeres Gaya!


Voor én na de show heb ik 3 prachtige meiden geïnterviewd over hun verwachtingen en ervaring van de EMA’s. Eén van hen bleek zelfs de achtergrondzangeres van Robin Thicke te zijn, wauw!

De sfeer was ontzettend goed door de geweldige presentator Redfoo en de vele enthousiaste mensen in het publiek die hij ophypete. Fashionista, ontzettend bedankt voor deze geweldige ervaring bij de MTV EMA 2013. Het was epic!

 

Comments

comments