FASHION: 3x de trenchcoat stylen

We proudly present: 8 basics die niet in je garderobe mogen ontbreken. Lees hierover meer in het Fashionista Style Book. Marloes showt hoe je de trenchcoat stylet.

Als ik een echte klassieker moet noemen, dan is het een trenchcoat. Ik heb inmiddels al een kleine verzameling in mijn kast hangen, aangezien zo’n jas iedere outfit compleet maakt. Hoe dat gaat? Vandaag laat ik drie verschillende outfits met mijn nieuwe trenchcoat zien!

Maxi dress

Perfect voor zo’n relaxed dagje waarop je thuis een berg huiswerk hebt gemaakt en daarna tóch nog even de stad in moet om wat boodschappen te halen. Deze look is extreem casual, heerlijk!

Little black dress

Daartegenover staat deze chique outfit, waarbij ik de trenchcoat heb gecombineerd met een zwart jurkje, mijn lievelingshoedje en een mooie tas. Nu kun je de jas ineens aan naar een leuk feestje!

Denim en (nep)leer

Ik vind denim en leer altijd heel tof bij elkaar, dus maakte het nu compleet met de trenchcoat. Deze combinatie is wat stoerder, maar wel casual. Daardoor kun je deze look bijvoorbeeld prima aan naar school.

Hoewel ik alle drie de outfits erg leuk vind, is de chique outfit mijn favoriet: lekker girly! De trenchcoat komt trouwens van Boohoo en is voor 35 euro te bestellen. Hoe zou jij de trenchcoat combineren?

Het Fashionista Style Book staat vol met álles wat je als modeliefhebber moet weten. Van de modegeschiedenis over de eerste killer heels, de beste tips voor jouw stijl en body shape tot de zeven beste never out of style trends en nog veel meer. Het Fashionista Style Boek ligt nu in de winkel. Of bestel het via deze pagina.

Comments

comments