#Fashionchallenge: Draag 2 of meer printjes in 1 outfit

Ik ben van de minimalistische outfits; draag bijna alleen maar zwart en grijs qua kleur. Prints en felle kleuren ga ik al helemaal uit de weg. Dus daagde ik mezelf uit om een outfit te dragen met minimaal 2 prints erin gemixt. En wat leuker om twee andere angels ook uit te dagen! Martje en Femke gingen samen met mij deze fashion challenge aan. Zal het ons gelukt zijn?

Na lang graaien in m’n kast vond ik toch eigenlijk best nog wat printjes;streepjes, hartjes, leopard en vintage bloemen. Ik ging toch nog voor een beetje veilig en combineerde een zwarte broek met een streepjes shirt. Daarop trok ik m’n bordeaux bomberjasje met zilveren geborduurde bloemen erop en mijn ‘oma’ loafers. Toch nog 3 printjes gecombineerd!

Ook Martje en Femke zijn erin geslaagd (woop woop!) een fashionable outfit te creëren met twee of meer printjes!

Martje: “Een fashionbattle ga ik nooit uit de weg maar hier op Curaçao was het (in mijn beperkte garderobe van twee koffers) wel een extra uitdaging om een goeie print op print combi te vinden! Uiteindelijk ben ik nog best blij met het resultaat :) “

Femke: “Zucht. Dan kom je er dus pas met zo’n challenge achter dat je bedroefd weinig printjes in je kast hebt liggen. Heb na het maken van deze foto als beschaamde fashionista meteen wat printed items in mijn virtueel mandje gemikt. Erm…op naar de volgende challenge, ladies?”

Durf jij ook? Stap uit je comfort zone en combineer vandaag ook twee of meer printjes in één outfit! Benieuwd hoe jouw outfit eruit ziet :)

Comments

comments