Fashionista Backstage

Elke maand vullen we Fashionista met de laatste modetrends, hot gossip & celebrity nieuws en shocking real life-verhalen, maar we willen jullie zoveel meer laten zien dan dat we kwijt kunnen in het blad.

De aanvragen voor stages en enthousiaste mailtjes voor meeloopdagen laten onze computers op tilt slaan. Het liefst zouden we alle lezeressen een kijkje laten nemen op de redactie, máár dat zou veel te gezellig worden… En er moet toch ook weer een nieuwe editie worden gemaakt!

Daarom laten we jullie iedere week zien wat we hier bij Fashionista allemaal uitspoken. Deze week:


Summer Style Special
Het weer werkt helaas nog niet echt mee, maar wij waren de afgelopen weken al super druk met de Fashionista Summer Style Special in samenwerking met Whitney Port. Het ideale tijdschrift voor in je strandtas ligt vanaf dinsdag in de winkel.


Wat hij echt denkt
Deze week was ik in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, want daar bevond zich het Q-hotel. Ik had een interview met twee leuke gasten van Q-music voor de mannenrubriek ‘Wat hij echt denkt’. In nummer 10 lees je wie deze twee dj’s zijn!


HEBBEN: Fashionista armbandjes
Hoe cute! Deze armbandjes kwamen binnen op de redactie: 6 verschillende pasteltinten (want: helemaal hot) met 6 fabulous fashion quotes. We love them, en weet je wat: jij kunt ze ook krijgen! Hoe? Hou onze Facebook-pagina in de gaten!

Wat we wear
Shoppen is onze hobby en gelukkig ook (een beetje) ons werk. Daarom kun je hier zien hoe de redactie van Fashionista zich kleedt.

Deze week: hoofdredactrice Lydian
T-shirt Sass & Bide, Maxirok Zara, sleehakken Bertie, ketting Sugar Skully, veeroorbellen van de markt in Colombia, armbandje vintage Oilily (van toen ik 7 was!).


Hup Holland
Wij kunnen hier op de redactie niet wachten op de eerste EK-wedstrijd. En nee, niet omdat voetbal onze grootste hobby is, maar omdat we een toffe oranjelook kunnen creëren. Er is tijdens een EK nog nooit zoveel keus geweest qua voetbaljurkjes en ik ging na lang beraad voor de SuperTrash Winning Ways Dress. Het leuke is dat je hem op superveel verschillende manieren kunt dragen.

Wat draag jij tijdens het EK? Stuur je oranje outfit naar ons toe en wie weet zie je jezelf terug in Fashionista.

XOXO
Carlijn

PS: Wat wil jij weten of zien van de Fashionista-redactie? Stuur ons een mailtje via redactie@fashionistamagazine.nl en wie weet zie je jouw suggestie terug op dit blog.

Comments

comments