Exclusive: Dance4life Black Carpet Outfits

Vorige week was ik exclusief aanwezig bij het black carpet event van Dance4Life. Ik sprak sterren zoals Doutzen Kroes, Lieke van Lexmond en Toprak Yalçiner. Zie hier de mooiste outfits + de inside scoop over wat ze aan hadden! 

Zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond 


Jetteke: Jurk: Balenciaga, Schoenen: Roger Vivier, Tas: Balenciaga.
Lieke: Jurk: Celiné, Schoenen: Louboutin, Tas: Chanel. 

Toprak Yalçiner


“Ik hou echt van betaalbare dingen, en als ik ooit miljoenen ga verdienen ga ik over naar de Gucci’s en de Prada’s. Affordable fashion is mijn ding en ik wil meiden laten zien dat je niet heel veel geld hoeft uit te geven om er mooi uit te zien.”
Bodystocking: H&M, Broek: Zara. 

Danielle Bubberman


Dit was één van mijn favoriete outfits van de avond. Zo fris en toch chic. Prachtig!
Top: Topshop, Broek: H&M, Schoenen: Asos, Tas: Michael Kors.

Kim Kötter


Jurkje: H&M, Sjaal: Zara, Schoenen: Pikolinos. 

Krystl


Krystl straalde in haar blauwe jurk! Shop ‘m hier! 
Jurk: LaDress. 

Doutzen Kroes


En de prachtige Doutzen! Wat kan zij niet hebben? Dit simpele zwarte jurkje en bijpassende Louboutins staan haar prachtig. Wel miste ik iets van accessoires! Wat vind jij van haar look?

Helaas kreeg ik niet de kans om haar te vragen wat ze precies droeg… Zou het dan ook een H&M’etje zijn? Shop hier de mega betaalbare look-a-like.


Deze maand staat Doutzen op de cover van Fashionista. Ze signeerde één exemplaar, Yay! Welke outfit vind jij het mooist?

Comments

comments