Fashionista reporters @ MTV EMA

Gisteravond hebben onze vijf Fashionista reporters verslag gedaan van de MTV EMA. Naz, Jacqueline, Kamelia, Denise en Taria-Ann hebben de mooiste momenten niet alleen voor zichzelf vastgelegd, maar ook voor jou! Kijk je mee naar hun Fashionista report?

Hotel
De Fashionista reporters kwamen uit verschillende streken van het land, dus een nachtje in het chique Fashion Hotel in Amsterdam was al een mooi begin van hun reporter avontuur! Een vier-sterren hotel en een tas vol toffe goodies? Daar moeten foto’s van worden gemaakt natuurlijk!


@TariaAnn: In the hotelroom; spoiled with @mtvema #mtvema2013 gifts! #fashionistareporter @fashionista_nl


@Denise: Goodiebags!! ;D

Outfit Of The Night
Onze reporters wilden er natuurlijk stunning uitzien bij de awardshow. Dit waren hun feestoutfits.


@Naz:Mijn OOTD. Jurk: ByDanie perfect voor de gelegenheid en in het thema Disco, ik combineer het met een mooie zacht rose fake fur en minimalistische witte hakken van de Zara. 


@Kamelia: Showing our red carpet dresses at the #MTVEMA2013!! #OOTD #fashionistareporter5 @Fashionista_NL


@Taria-Ann: Ik heb ongeveer 8 weken stage gelopen bij Christian Lagerwaard, een Nederlandse couturier. Toen hij hoorde dat ik gewonnen had, bood hij meteen aan dat ik een jurk van hem aan mocht. Hoe cool?! Mijn OOTD was natuurlijk niet compleet zonder high heels en accessoires, mijn hakken kocht ik bij de New Look en mijn clutch bij de H&M.

Red carpet
Op naar de MTV EMA in de Ziggo Dome om verslag te gaan doen. Spannend en wat een drukte! Gelukkig hebben de reporters wat celebs gespot op de rode loper. Dit moment moest vastgelegd worden natuurlijk. Snel, pak je camera erbij!


@Jacqueline: Totally ready for tonight!! #tickets #MTV #EMA #tonight#Amsterdam #Holland #ziggo #ziggodome#MTVEMA2013 #fashionistareporter @fashionista_nl


Reporter Kamelia nam snel een kiekje van MTV EMA host Redfoo.


@TariaAnn: Louise Roe!!!!! @fashionista_nl #mtvema #mtvema2013

Gespot
I spy with my little eye…Welke toffe outfits en trends hebben de reporters gespot?


@Kamelia: Fashion trend alert! Red lipstick, crop tops en statement necklaces.


@Naz: Ik spotte bezoeker Amanda van Effrink in een mooie creatie van Sepehr Magshoudi. Clutch is van New look,  schoenen Jeffrey Campbell en de panty van Wolford.


Taria-Ann spotte deze toffe outfits!

@Jacqueline: Zo veel ‘backless dresses’ en rode lippenstift gister avond! #MTVEMA2013 #fashionistareporter2 @Fashionista_NL”

Awardshow
Let the show begin! Dit is het moment waar iedereen op heeft gewacht: de awardshow en de optredens!


Kamelia’s view vanuit de Golden Circle.


@Jacqueline: I DONT CARE, I LOVE IT #IconaPop #MTV #EMA#MTVEMA2013 #Amsterdam #Holland #ziggodome#fashionistareporter2 @fashionista_nl


@Taria-Ann: He was phenomenal @robinthicke #mtvema #mtvema2013 #emazing

Einde show
Wow, wat een avond! Eentje die onze Fashionista reporters nooit meer zullen vergeten!@Jacqueline: Het is voorbij maar ik heb veel foto’s en filmpjes waardoor ik het steeds weer opnieuw kan herbeleven!

@Naz: Dit was een dag die voor de muziek wereld de geschiedenis in gaat en ik ben enorm trots dat ik als reporter voor Fashionista alles van zo dichtbij heb mee kunnen maken.

@Kamelia: Onwijs veel genoten van alle optredens gisteravond. Bedankt @fashionista_nl voor deze unieke en onvergetelijke ervaring!

 

Comments

comments