Fashionista test: de festival brow

Heb je een leuk festival gepland en wil je wel eens wat anders dan een fel kleurtje op de lippen. Ik deed een Fashionista test: de festival brow. Durf jij het aan? Zie hier hoe je het maakt! 


Begin met het verwijderen van de make-up op je wenkbrauwen, tenminste, als je dit gebruikt natuurlijk! Ik kwam de salon wel binnen met makeup, had mijn wenkbrauwen iets met de Maybelline Brow Satin aangezet. Dus dat werd er eerst afgehaald. Nu kun je beginnen! Teken je wenkbrauwen met een wit oogpotlood bij. Zo zorg je ervoor dat de wenkbrauwharen lichter worden.


Probeer de haartjes daarna te camoufleren met een foundation. Zo heb je een blanco canvas om mee te werken. Ga hierna aan de slag met de kleur.


Zelf koos ik voor blauw. Eigenlijk is het een soort schmink dat je op je wenkbrauwen doet. Zorg er wel voor dat je een waterproof product gebruikt, of gebruik een settingspray. 


Wil je meer? Voeg dan glitters toe voor een mega tof effect! En tadaaa.. je festival brow is klaar! Ik liet mijn wenkbrauwen trouwens doen bij SOAP in de Van Baerlestraat 122, Amsterdam. Angelique is een echte brow-pro!


En wat vind jij van de festival brow? Ik moet toegeven, het is mega gedurfd. Wel super tof, toch? Ik vind het echt kicken! Zien jullie ook een nieuwe trend aankomen? Hot or not?

Comments

comments