Fashionista’s op de redactie

Gisteren kwamen er lezeressen op de redactie voor de Fashionista Denktank. Fashionista’s Lisa wilde van alles van ze weten en kletste met de meiden over wat zij in hun favoriete blad willen zien. Gezellig!

Wij zijn vooral heel nieuwsgierig naar wat onze lezeressen online vooral doen en welke onderwerpen ze écht interessant vinden. Tijdens de Denktank kwam naar voren dat de jullie graag lezen over beauty, fashion, DIY, tutorials en events. Ze laten zich hierdoor graag inspireren. Is dat bij jou ook het geval?

Van shoppen, outfitfoto’s tot YouTube-filmpjes, in groepjes werd er van alles besproken. De schalen snoep raakten steeds leger en gelukkig maar, want anders zouden wij dit op de redactie allemaal op moeten eten ;)

Na het harde werken was het zo ver, het was tijd voor een kijkje op de redactie. De meiden waren super nieuwsgierig! Hoofdredactrice Lydian liet de ‘plank’ aan hen zien. De plank is een totaaloverzicht van alle pagina’s van het magazine op de muur. En het leukste aan de plank is dat het de allernieuwste Fashionista is die nog niet in de winkels ligt. Een sneak preview dus voor onze Denktank ;)

Na een superleuke dag bij Fashionista zijn de meiden van de Denktank het er over eens; werken bij een tijdschrift is zeker weten hun droom job! Zo hoopt Selina ooit stage te mogen lopen bij Fashionista en Loïs lijkt het super leuk om later bij een tijdschrift te gaan werken. En deze lieve Tweet van Claudia willen we ook graag even delen ;) @Claudiaa204 “Het was super super super super leuk vanmiddag bij @Fashionista_NL <3” <

Naast het voor ons een heel leerzaam dagje was, vonden we het ook supergezellig met de Fashionista’s op de redactie! Heb jij ook leuke tips of ideeën voor op de site? Stuur het naar actie@fashionistamagazine.nl ;-)

Comments

comments