Fashmob app

Wat hebben drie mannen en een overvolle kledingkast gemeen? Juist, de Fashmob app. Huh?

De drie studenten Edwin Hermkens, Joey Claessen en Jerre Aarts hebben de Fashmob app ontwikkeld, een app waarmee je je kledingkast in een handomdraai leeg maakt én nog eens geld over houdt voor een nieuwe collectie. Wil ik! Dus probeerde ik de app uit.


Ik downloadde de app op m’n iPad, maar je kunt hem ook gratis downloaden op je iPhone en op Android apparaten.  

Je eigen spullen verkopen werkt heel eenvoudig. Maak een foto met je iPad en upload hem of upload een al bestaande foto. Zorg voor een mooie en duidelijke foto, want dit is je advertentie. Pstt.. je kunt je foto altijd nog bewerken via de app. Kies een goede titel, duidelijke omschrijving en goede prijs natuurlijk. Let op! De prijs is inclusief verzendkosten.


Verkopen maar! En dit is ook simpel. Fashmob stuurt een pakbon met het adres van de verkoper. Het enige wat je zelf moet doen is de pakbon printen, het item goed verpakken en naar het postkantoor brengen. De betaling gebeurt online via iDeal. Als verkoper ontvang je het geld pas op het moment dat de koper de kleding in huis heeft.

Het geld dat je verdient stort Fashmob op je bankrekening. Zelf krijg je 85% van het geld en 15% houdt Fashmob in op je inkomsten. Dit bedrag is de bemiddelingsbijdrage.

Maar je kunt natuurlijk ook kleding kopen. Zie hierboven de simpele uitleg op de app.


Even kijken of er wat leuks bij zit. Je scrolt gewoon door alle mooie items heen. En ze zijn echt niet duur!  Je kunt op categorie zoeken of gewoon op een item.

Ik heb mijn eerste aankoop al gedaan! En ik ben heel tevreden, het pakketje was snel binnen en ik ben blij dat zij het financiële gedeelte op zich nemen. Nu nog even mijn eigen shop bijvullen met mijn miskopen.

Comments

comments