Favoriete Zara item

Voorheen kocht ik vooral mijn kleding bij H&M. Ik kan bij H&M altijd wel wat leuks vinden en ik vond het wel prima zo. Maar omdat ik eens wat anders wilde proberen besloot ik om een aantal items bij Zara te passen. Daar zag ik dit jackje liggen en ik werd meteen verliefd! Nu is het een van mijn favoriete items in mijn kledingkast en draag ik dit bloemenjackje het liefst elke dag.

Ik vind het bloemetjes patroon op het jackje super cute! Het jackje combineer ik het liefst met gouden sieraden en mijn donker groene shirt dat ik ook bij Zara kocht. Het jackje zit verrassend warm wat fijn is voor deze koude winterdagen. Ik ben nog een beetje aan het experimenteren hoe ik dit jackje met de rest van mijn outfits kan combineren. Misschien met wat minder donkere kleuren?

Wat is jouw favoriete Zara item? 

Comments

comments