Favorieten van 2014

In het afgelopen jaar heb ik een aantal hele fijne aanwinsten gescoord, waar ik in 2014 ècht niet zonder kon. Benieuwd naar mijn favorieten?

#1: Hoewel mijn vrienden een koptelefoon kopen op basis van de geluidskwaliteit, vind ik dat ‘ie gewoon mooi moet zijn. Deze komt van Pull&Bear en doet het prima!

#2 en #3: Dit gouden nagellakje is een prachtige topcoat voor bijvoorbeeld nude kleuren en vrolijkt alles op. Een andere favoriet is deze HEMA moisturising lipstick, nummer 60. Ik ben verliefd op deze tint!

#4: Deze zomer kreeg ik dit notitieboek van Paperblanks cadeau. Hij heeft een ereplaatsje in mijn kamer!

#5: Toen ik in februari in Londen was, was het liefde op het eerste gezicht. Deze Forever21 ketting móest ik hebben! Gelukkig maar, want het is nog steeds één van de mooiste uit mijn collectie.

#7: Aangezien ik mooie kaartjes spaar, kon ik deze twee niet laten liggen. De linker komt (uiteraard!) van Ladurée en het rechter kaartje kocht ik in het fotografiemuseum in Parijs. Ik ga ze deze week inlijsten, want dat verdienen ze!

Wat zijn jouw favorieten van 2014?

Comments

comments