Favorite body butters

I love Body butters! Ik heb tientallen potjes in mijn beautykast staan en het worden er steeds maar meer. Vandaag deel ik met jullie mijn vier favorieten.

Ik ben altijd al gek geweest op het merk I love en dan vooral hun body butters. De Strawberries&Milkshake was dan ook mijn eerste body butter ooit. Ik ben daarom erg trouw aan deze body butter en heb er altijd twee potjes van in mijn kast staan. Hij ruikt ook zo lekker!

Dove heeft ook altijd erg fijne body butters. Deze body butter smeert erg fijn en is lekker dik. Deze body butter gebruik ik dan ook speciaal voor droge plekken zoals mijn ellebogen. Dan is dit echt een wonder middel!

Een butter van The Body Shop kan natuurlijk niet missen in mijn favorieten. Zij hebben echt heerlijke bodybutters! De laatste tijd gebruik ik warme geuren. De Spices Vanilla kreeg ik tijdens kerst, ondertussen heb ik al vrij veel van de body butter gebruikt. Ik ben er dan ook erg zuinig als hij op raakt koop ik het zeker opnieuw!

Ook weer een heerlijke body butter van Body Shop. Met de geur ‘Ginger Sparkle’ was ik nog niet bekend waardoor ik een klein potje kocht. Het lijkt misschien een geur die meer voor de feestdagen is maar ik vind dit het hele jaar lekker. Wat is dit een heerlijke geur! Misschien wel mijn favoriet op het moment.

Wat is jouw favoriete body butter?

Comments

comments