Favorites: producten waar ik niet zonder kan

Ik kan echt niet zonder een aantal beautyproducten. Ze zijn mijn reddende engelen in geval van nood. Vandaag deel ik mijn favoriete producten met jullie!

Het was niet moeilijk om mijn top 5 favoriete producten samen te stellen. De vijf producten die ik jullie vandaag laat zien zijn mijn life savers. Ik kan niet meer zonder!


De conditioner van Inecto Pure Coconut gebruik ik nu ongeveer een halfjaar. Door de moisture infusing werkt de conditioner vochtinbrengend en dat is precies wat mijn haar nodig heeft. De conditioner ruikt, zoals de naam al zegt, heerlijk naar kokos. Yummy!


Dit is voor mij echt een old-time favorite. Ik gebruik dit product al vanaf mijn zesde en ik kan nog steeds niet zonder. De Garnier Gliss Kur Hair Repair Anti-klit spray zorgt ervoor dat ik mijn haar veel beter kan uitkammen. Ik heb heel veel haar van mezelf waar snel klitten in komen. Met dit product is borstelen geen ramp meer!


De CHI Silk Infusion is naar mijn mening het allerbeste serum dat bestaat. Ik heb veel geprobeerd, maar deze staat met stipt op nummer 1. Wanneer ik een bad hair day heb, zorgt dit product ervoor dat je daar niks van ziet. Het serum maakt mijn haar glad, soepel en pluisvrij. Je betaalt er flink voor, maar gelukkig is het zuinig in gebruik.

Volume Vertige van Yves Rocher is mijn favoriete mascara. Ik gebruik dit product nu zo’n anderhalf jaar en ik wil niets anders meer. In het midden van het borsteltje zit een reservoir, dat ervoor zorgt dat de mascara langer meegaat. De mascara klont niet, separeert mijn haartjes en zorgt voor flinke volume. Ik ben fan!

Oké… het is misschien niet echt een product, maar meer een beautytool. Wattenstaafjes zijn onmisbaar in mijn leven. Wanneer mijn eyeliner even niet lukt, verwijder ik hem snel met een wattenstaafje. Mascara uitgelopen? Geen nood! Met mijn wattenstaafje is het probleem zo opgelost. Ik gebruik wattenstaafjes overal voor, ook als ik even uitschiet met mijn lipstick. Als ik een nachtje wegga, neem ik altijd wattenstaafjes mee!

Ken jij deze producten al?

Comments

comments