Festival Fever Stationery Collectie

Stationery is helemaal trending en één van de leukste dingen in de zomervakantie, is schoolspullen kopen! Fashionista heeft nu een nieuwe stationery collectie: Festival Fever. Bekijk hier de festival geïnspireerde collectie.
Via Fashionista.nl/festivalfever verkoopt Fashionista de agenda en 2 stationery pakketten, in deze post laat ik je zien wat er in pakket 2 zit.
Dit pakket van de Festival Fever collectie bestaat uit een:
– Agenda
– Ringband map
– Notitieboek
– Elastische kaft
– A3 schrift met lijntjes
– A3 schrift met hokjes.

Bekijk hier Jessy’s post over het andere pakket!

De collectie is gebaseerd op het festival gevoel en bestaat dan ook uit felle kleuren, aztec printjes en details. Lekker vrolijk en de items zijn ook nog eens handig! In de agenda van de collectie zit al namelijk een spiegeltje die je er niet nog zelf in hoeft te plakken. Verder bestaat de agenda uit DIY’s, happy quotes, een envelop om al jouw stencils in te doen en een insteekmapje waar je foto’s met jouw vriendinnen in kan bewaren.
Het Fashionista’s Notes notitieboekje helpt jou om extra productief te zijn. Op iedere linkerpagina staat een to-do list en op de rechterpagina kun je notities schrijven. Jouw boeken kaften wordt super easy met de elastische kaft. Je doet ‘m zo om jouw boeken heen, geen gedoe met kaftpapier. Maak school een stuk leuker met deze stationery set!

Upgrade jouw schoolspullen voor komend schooljaar met de felle kleurtjes van deze Festival Fever collectie. Koop hier jouw items met korting, OP = OP!

Comments

comments