First impressions #1: Sisley, Essence en Max Factor

Vandaag heb ik iets nieuws voor jullie, namelijk: first impressions! Soms zijn er zo veel producten die ik wil testen dat het niet haalbaar is om van elk product apart een review te plaatsen. First impressions is de beste oplossing voor dit probleem. Lees snel verder en bekijk deze wondertjes!

Essence Effect Eyeshadow


Als eerste gebruik ik de nieuwe ‘Essence Effect Eyeshadow’ in de kleur 02 Brazil’s Sunset. De effect shadows zijn nieuw in het Essence schap en te koop in zes verschillende kleuren  voor €2,99 per stuk. Ik ben onder de indruk van dit product! Wat een pigmentatie en wat blijft ie lang zitten zonder dat het in de lijntjes trekt. De eyeshadow verspreid gemakkelijk en verandert van een crème in een poeder.

Essence Metal Glam Eyeshadow 


De ‘Essence Metal Glam Eyeshadow’ is al een tijdje verkrijgbaar, maar er zijn nu twee nieuwe kleuren. Dit is de kleur 18 Choco-chic. De textuur van de oogschaduw is heel zacht en door de fijne glittertjes krijg je een heel mooi effect. De prijs van de Metal Glam Eyeshadow is €2,59.


Ik bracht hem aan met een fluffy kwast in de arcadeboog en met een klein kwastje op de onderste wimperrand. De oogschaduw is mooi gepigmenteerd en blend gemakkelijk.

Max Factor Excess Shimmer Eye Shadows


Het volgende product is deExcess Shimmer Eye Shadow’ van Max Factor. De oogschaduw is gemaakt van een gel-basis om gemakkelijk aan te brengen en te kunnen blenden. De gel kan worden ‘opgebouwd’ en blijft volgens Max Factor tot wel 12 uur lang zitten. De Shimmer Eye Shadow is vanaf november 2014 te koop voor € 12,99, en is verkrijgbaar in zes kleuren. Ik heb de kleur 30 Onlyx gebruikt als eyeliner in deze look. De oogschaduw heeft de test als eyeliner helaas niet overleefd… Hij is te romig om ‘m als eyeliner te worden gebruikt.  Ik ben benieuwd of de oogschaduw op het ooglid wel 12 uur zal blijven zitten!

Max Factor Masterpiece Transform Mascara


Het laatste ‘first impressions’ product voor de ogen is de ‘Masterpiece Transform Mascara’ van Max Factor. De mascara heeft een borsteltje met korte haren om zo goed bij alle wimpers te komen. Je kunt de mascara in één of in meerdere laagjes aanbrengen voor jouw gewenste effect. Helaas klontert deze mascara enorm. Vooral met een opbouwend laagje ging het helemaal mis. De Masterpiece Transform Mascara is vanaf november 2014 te koop voor € 16,99.

Sisley Phyto-Blush Eclat


Het volgende product is een high-end blush. Zie hier de ‘Sisley Phyto-Blush Eclat – 2 Pinky Berry’. Ondanks de prijs (€ 59,50!) waar ik even van moest slikken, is dit echt een prachtstuk voor in je collectie.


Wat een geweldige verpakking! Het doosje heeft een mooi formaat en beschikt over een grote spiegel en een kwast, wat het handig maakt voor reizen.


Oh, en wat is het een prachtige blush! De kleur is op te bouwen en brengt heel mooi en egaal aan. Meestal ben ik niet zo weg van de standaard kwasten die bij producten zitten, maar deze blush brush werkt prima! Als je wilt investeren in een mooi high-end product raad ik je deze blush 100% aan. Ik ben gek op zebraprint en door de swirl van kleuren kun je ook nog eens kiezen voor een licht-, medium- of donkerroze kleur.

Essence Glossy Lipbalm


Het laatste product in deze eerste editie van de ‘first impressions’ is de Essence Glossy Lipbalm in Raspberry Sorbet. Ik kan heel kort zijn over dit product. Het is fijn, ruikt heerlijk, werkt verzorgend en voelt niet heel plakkerig aan. En met een prijs van maar € 0,99 is dit echt een aanrader! Zo kun je de prijs van de blush weer een beejte compenseren met de rest van je gezicht ;-)


En dit is de uiteindelijke look. Zo zie je maar dat high-end en budget prachtig te combineren zijn. Investeer in producten die jij het je geld waard vindt. Ik ben heel erg tevreden over de blush en alle drie de Essence producten.

Cijfers:
Essence Effect Eyeshadow = 4.5/5
Essence Metal Glam Eyeshadow =
4/5
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadows = 2.5/5
Max Factor Masterpiece Transform Mascara =1.5/5
Sisley Pinky Berry Phyto-Blush Eclat =5/5
Essence Glossy Lipbalm
= 4/5

 

Comments

comments