Voorbereiding & Outfit: MTV EMA Pre-Party

Woensdagavond was het tijd voor hèt feest van de maand: de MTV EMA Pre-Party in Amsterdam. Woohoo! Ik mocht er als Fashionista Angel bij zijn en deel vandaag mijn ervaringen. Rode loper + BN’ers + Kensington + de uitreiking van de Best Dutch Act? Dat zorgt natuurlijk voor een mooie avond. Kijk snel mee!

First things first: make-up! Aangezien het feest voornamelijk zou bestaan uit bekende Nederlanders, was ik best zenuwachtig over mijn look. Met de dresscode Black Tie in mijn achterhoofd, ging ik aan de slag met mijn favoriete poedertjes.

Het resultaat! Ik koos voor mijn Forever21 rok met een top van Asos, ketting van New Look en favoriete tasje van Antonio Marras. Ik maakte het compleet met mijn gloednieuwe laarsjes van Invito.

Op naar Odéon in Amsterdam, waar het feest zou plaatsvinden.

Wauw! De zaal was prachtig en iedereen zag er chic uit.

De ballonnen zorgden voor een extra feestelijk sfeertje.

Maike en ik veroverden al snel een plekje voor het podium en genoten van de fijne sfeer en muziek. De mensen naast ons waren de jongens van B-Brave, een aantal modellen, acteurs uit GTST en andere mensen die ons verdacht bekend voorkwamen. Heel cool!

Voor we het wisten, was het half 11: tijd voor dé uitreiking van de Best Dutch Act. Ik probeerde in te schatten wie zou gaan winnen, maar kwam er niet uit. Lastig!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is Kensington de gelukkige winnaar. Voor de tweede keer op rij mochten zij de prijs in ontvangst nemen. Ik was het er helemaal mee eens, want ze zijn live zó goed.

Op  9 november zal de Best European Act in Glasgow worden uitgereikt. Spannend!

Denk jij dat Kensington ook de Europese prijs zal winnen? Wij zijn alvast aan het duimen!

Comments

comments