Fotolijstjes van washi-tape

Heb je nog een saaie lege muur ergens in je kamer die je op wil vrolijken? Dan heb ik een tip voor je! Je kunt namelijk heel makkelijk met washi-tape en foto’s iets leuks maken voor op je lege muur.


Washi-tape is tape met een leuke print er op. Je kunt dit in steeds meer winkels kopen, maar ik koop de rolletjes altijd bij de HEMA want daar hebben ze heel veel verschillende kleurtjes en printjes in het assortiment. De rolletjes op de foto hierboven komen daar ook vandaan. Voor één rolletje washi-tape betaal je ongeveer €1,50.


En verder heb je natuurlijk foto’s nodig! Ik heb een foto van de Primark zomercollectie uit een boekje geknipt voor een lekker zomerse sfeer. Verder heb ik een foto van mijn hond en een foto waar ik samen met een vriendin op sta.


De foto’s kun je gemakkelijk aan je muur plakken met de washi-tape. Als het scheef gaat is dat geen probleem want je haalt de tape ook zo weer los.


Ik vind het leuk om af te wisselen met verschillende kleuren tape, zoals ik hierboven heb gedaan. Werken met washi-tape is heel fijn want je kunt het gemakkelijk weer van de muur af halen. Zo kun je wekelijks van foto’s veranderen en als je een ander kunstwerk hebt gevonden voor aan je muur dan is dit kunstwerkje met washi-tape in een minuutje van de muur af!

Comments

comments