Fotoshoot


Hester Velthuis is stagiaire in het meest kleurrijke modehuis van Parijs: JC de Castelbajac. Voor Fashionista blogt zij over haar stage bij de ontwerper.

“Afgelopen donderdag was er een privé cocktail-feestje in de boutique van het sieradenmerk Siloha, om te vieren dat de foto’s voor de nieuwe collectie klaar waren. En ik was ook uitgenodigd, omdat ik model voor de campagne heb gestaan.

Het was mijn eerste fotoshoot en het was spannend, zeker in het begin. Bij binnenkomst in de fotostudio waar de shoot zou plaatsvinden stelde iedereen zich voor: de fotograaf, stylist, visagist, assistent-fotograaf en mijn mannelijke ‘tegenspeler’ Victor. Mijn haar en make-up en de styling werden gedaan: een jeans top en superveel sieraden, zoals ringen, kettingen en oorbellen.


Fotograaf Emma Picq gaf goede aanwijzingen over hoe ik kon poseren en welke kant ik het beste op kon kijken. Na een sieradenwissel of vier was mijn sessie over. Inmiddels hangen de foto’s in de boutique in Parijs en ik ben erg benieuwd of mensen mij herkennen.

Mijn favo item uit de collectie? De zilveren ring met balkje. Deze is niet meer van mijn vinger weg te denken.”

Comments

comments