Fun: Ice cubes

Bij zomers weer hoort een lekker zomers drankje. Ice cubes zijn daar bij ook geen slechte toevoeging. In deze post laat ik jou zien hoe jij jouw ice cubes net dat beetje extra kan geven.

voor deze ice cubes heb je niet zo heel veel nodig. Je kan het namelijk zelf zo gek maken als jij maar wilt. Het enige wat je wel echt nodig hebt is een ijsblokjesvorm. Ik kocht deze schattige hartjes vorme bij de Action voor nog geen euro. Deze ananas ijsblokjesvorm is ook super leuk!

Ik pakte mijn favoriete fruit erbij ( blauwe bessen en frambozen ), wat munt. Met het fruit dat jij wilt gebruiken kan je de vormpjes vullen. In sommige vormpjes deed ik maar een soort fruit, in een ander vormpje mixte ik het weer met wat munt. De frambozen perste ik zodat er meer smaak van zou vrij komen. Meloen is ook een aanrader! Die had ik helaas niet in huis.

Ook kan je *ice tea* ice cubes maken. Pak jou favoriete thee en gebruik ze voor jou ice cubes. Het is super simpel, kost je weinig tijd en weinig benodigdheden. Het ziet er ook nog eens super leuk uit!

Nadat ik ze een uurtje in de vriezer heb laten staan zien ze er uiteindelijk zo uit. Super cute! Jou ice cubes zien er niet alleen een stuk vrolijker uit. Ze geven jou water net dat extra smaakje. Voeg er nog een leuk rietje aan toe, en je bent helemaal klaar!

Deze ijsbokjes zijn ook ontzettend lekker met fruitwater. Zeker een goede tip! Ga jij deze ice cubes ook proberen?

Comments

comments