parents

Gaat hij je ouders ontmoeten? Zo doe je dat!

Het moment is aangebroken: je gaat hem voorstellen aan je ouders. Super spannend natuurlijk! Zo zorg je ervoor dat de eerste ontmoeting tussen hem en je parents smoothly verloopt.

Be prepared

Een goede voorbereiding is het halve werk, right? Zorg dat je iedereen over elkaar hebt verteld. En dan vooral positieve dingen. Dat is een goede manier om gesprekken op gang te krijgen. Je voorkomt zo ook dat er een vragenvuur op je boyfriend wordt afgevuurd, omdat je ouders álles willen weten over deze boy met wie hun kleine prinses uithangt.

Set the mood

Deze ontmoeting gaat de toon zetten voor de rest van jullie relatie (no pressure) dus wil je ervoor zorgen dat de avond relaxed verloopt. Stel voor dat jij en je boyfriend koken voor je ouders. Zo laat je meteen zien wat voor een positieve dingen er uit jullie relatie stromen én hebben jullie – vooral hij – iets om mee bezig te zijn om de keurende blik van paps te ontwijken.


via GIPHY

Charm mom

This one is for the boys: zorg dat hij je moeder’s hart verovert. Mommy knows best en zij is uiteindelijk de baas in huis, dus als zij hem leuk vindt, moet vader wel volgen. En door interesse te tonen en lieve complimentjes over jou rond te strooien (we don’t mind at all) is zij zo #teamboyfriend!

Keep your distance

Niemand houdt van kleffe koppeltjes in een groep en je ouders al helemaal niet! We know it’s hard, maar houd deze avond even een beetje afstand. Ga niet uitgebreid knuffelen of zoenen, want daar worden de mensen om je heen ongemakkelijk van. En het láátste wat je nu wilt is awkwardness.


via GIPHY

Be polite

Sure, zijn gevatte opmerkingen zijn part of the reason waarom jij hem zo leuk vindt. Maar dit is niet het moment voor je boyfriend om de smartass te gaan uithangen, dat doet hij maar op het schoolplein. Nu moet hij zijn beleefdste beentje voor zetten en je ouders laten zien wat voor een gentleman hij wel niet is.

Be sweet

Ben lief tegen elkaar, discussies voeren kan wel als jullie níet naast je ouders op de bank zitten.

Heeft jouw boyfriend je ouders al ontmoet?

Als je deze dingen doet voel je je echt op je gemak bij je boyfriend
Dit herken je als je BFF opeens een boyfriend heeft

(Bron foto: Pexels)

Comments

comments