Géza Weisz als ambulancemedewerker

In de aankomende Fashionista (9 december in de winkel!) vertelt Géza Weisz over de gekke dingen die hij wel eens meemaakt op feestjes. Maar de acteur heeft ook een serieuze kant. In de nieuwe serie Op De Ambulance Met… krijgt Géza een kijkje in het leven van een ambulancemedewerker.

In dit programma staan de ambulancemedewerkers in de spotlights. “Deze mensen hebben zo’n heftig beroep. Ze worden de hele tijd geconfronteerd met nare dingen. Ik denk dat heel veel Nederlanders daar te weinig over weten. Het is goed dat deze medewerkers de aandacht krijgen die ze verdienen”, legt Géza uit.

Voor de acteur was het een heel uitdaging. “Meelopen met een ambulancemedewerker is echt out of my comfort zone. Juist daarom wilde ik het graag doen. Dat maakt het voor mij heel interessant. Ik vind het heel belangrijk dat ik ook een andere kant van het leven zie. Dat relativeerde wel even al mijn champagne problems. Ik probeer echt bewust van het leven te genieten. Het is een groot cliché, maar pluk de dag”.

Niet alleen Géza Weisz is te zien in de nieuwe serie. Ook Sofie van den Enk, Josje Huisman en Ferry Doedens zien hoe het eraan toegaat in een ambulance. Op De Ambulance Met… is vanaf vanavond 21:00u te zien op TLC. Géza kun je zien in de derde aflevering, op 1 december.

Lees het hele interview met Géza in de nieuwe Fashionista, vanaf 9 december in de winkel!

(Bron foto: TLC)

Comments

comments