Girl Power! Deze celebs zijn echte power vrouwen!

Deze celebs kunnen echt alles. Ze werken heel hard, zijn super succesvol en hebben ook nog eens een social life. Check hier welke celebs op onze list staan!


1. Beyoncé
De eerste lady waar je aan denkt bij het woord power woman is natuurlijk Beyoncé! Zij werkt superhard voor alles wat zij heeft en is daarnaast ook nog moeder voor Blue Ivy. Haar liedjes en attitude inspireren vele mensen en zij kan dan ook een echte feministe worden genoemd! Flawless!


2. Kim Kardashian
Misschien denk je bij power woman niet meteen aan Kim K., maar ze is het wel degelijk! Kim is een echte business lady en werkt super hard aan haar carrière  Zo heeft ze een  kledinglijn met haar zussen, een boek, een videogame en is ze ook nog mama voor North. Kim is een bezige bij, but we love her for it!


3. Demi Lovato
Demi heeft vele battles in haar leven overwonnen en werkt daarnaast superhard! Al vanaf jonge leeftijd is Demi te zien in vele Disney producties en nu is ze een echte popster! Demi’s leven staat voor positiviteit en hard werken! We like that attitude!


4. Taylor Swift
Wat kan Taylor niet? Ze heeft een van de best verkochte albums, haar shows zijn altijd uitverkocht, ze zorgt ervoor dat grote bedrijven hun hele policy aanpassen en ze is superlief voor haar fans. Taylor is the best!


5. Ariana Grande
Ariana is een echte power woman! Een paar maanden geleden poste zij een krachtige brief op Twitter met haar visie over hoe vrouwen worden neergezet. Het feminisme zit overduidelijk bij haar in het bloed, want haar tante streefde ook voor gelijke rechten. Go Ariana!

(bron: Getty Images)

Comments

comments