Grappige Fashion Vragen: Dilan Kutlubay

Hurray! Op Fashionista.nl hebben we een de nieuwe rubriek: Grappige Fashion Vragen.  We trappen af met beauty- en fashionblogger Dilan Kutlubay van Le Noir Magazine. Dit wist je nog niet over deze beauty.


Wat was je favoriete kledingstuk als kind?
“Ik was he-le-maal weg van puntschoenen. Je weet wel, die pumps met een punt aan de voorkant. Ik ben er trouwens nog steeds gek op. Ik was toen nog veel te jong om hakken te dragen, maar ik kon er echt uren naar kijken.”

Wat is je favoriete item dat in je kledingkast hangt?
“Mijn favoriete item is mijn zwarte lange vest dat tot mijn enkels komt.”

Wat is je grootste Fashion- of beautyblunder?
“Mijn grootste beautyblunder is het aanbrengen van oogschaduw en het vervolgens niet vervagen. Blenden, ooit van gehoord? Hallo panda-ogen. Het zag er vreselijk uit.”

Kan jij je de allereerste keer dat je make-up droeg nog herinneren, hoe was dat?
“Ik kan me nog goed herinneren wanneer ik voor het eerst make-up op deed. Dat deed ik als kind stiekem in de badkamer. Het gekke is dat ik eigenlijk een echte tomboy was. Ik was de beste voetballer van de straat en alle jongens wilden in mijn team zitten. Toch was ik stiekem ook wel een meisje-meisje. Ik pakte de knalrode lipstick van mijn nicht en bewonderde mezelf in de spiegel. Daarna heb ik het er weer heel snel afgeveegd.”


Would you rather…
Als je alleen make-up mocht dragen in het weekend óf doordeweeks, wat zou je dan kiezen?
“Doordeweeks, dan heb je meer dagen. Daarnaast draag ik op zondagen bijna geen make-up.”

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
“My goodness, deze vraag is nog moeilijker dan een wiskundevraag. Ik denk dat ik dan toch voor een wenkbrauwpotlood moet gaan, of toch concealer. Eh… een van de twee!”

Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
“Ik draag dan liever kleding die vier maten te groot is. Ik koop bijna altijd alles een maat groter. Ik ben gek op oversized kleding waar ik bijna in verdwijn, i love it! Ik kan me niet voorstellen dat ik een broek aan zou doen waarbij mijn zwembandjes over mijn broekrand handen, no way. Dan maar een grote boyfriend jeans!

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
“Ehm… later grijs worden. Het klinkt gek, maar ik ben gek op grijs haar. Het geeft iemand zo’n aparte mysterieuze look. Het kan best mooi staan”

Comments

comments