Grappige Fashion vragen: Ella June Henrard

Iedere week stelt Fashionista fashion- en beautyvragen aan bloggers, fashionista’s of bekende Nederlanders. Deze week is het de beurt aan actrice Ella June Henrard, die in de film BOY 7 te zien is. Dit wist je nog niet over de Vlaamse beauty!

Wat was je favoriete kledingstuk als kind?
“Spice Girls was vroeger géweldig. Toen ik 6 was, wilde ik daarom dolgraag schoenen hebben met een plateauzool die de meiden van Spice Girls ook hadden. Maar van mijn moeder mocht dat absoluut niet. Na lang zeuren kreeg ik niet de schoenen, maar de pantoffels van de Spice Girls. Ik heb deze afgedragen tot er niks meer van over was.”

Wat is je favoriete item dat in je kledingkast hangt?
“Ik heb een jurk die niet heel bijzonder is, maar die een open rug heeft. Ik hou ontzettend van kledingstukken met een open rug. Deze jurk kan ik prima in de zomer dragen of tijdens een première met stiletto’s eronder.”

Wat is je grootste fashionblunder?
“Als ik mij ’s ochtends aankleed, houd ik me er niet echt mee bezig wat ik precies aandoe. Vandaag had ik dat weer. Toen ik op school kwam zei een vriendin: ‘Ella, wat heb je nu aan?’ Toen zag ik pas dat ik een legging droeg met een panterprint en gekleurde schoenen droeg. Het was echt een overvloed aan kleuren. Ik hou nou eenmaal van kledingstukken met kleuren en bloemetjes.”

Kan jij je de eerste keer dat je make-up droeg nog herinneren, hoe was dat?
“Dat was toen ik 15 was. Ik ben van mezelf heel bleek en ik wilde bruin lijken. Dus ik had mijn moeders foundation gestolen. Toen ik de foundation op had gedaan, vond ik dat ik er geweldig uitzag. Alleen heeft mijn moeder een donkerdere huid dan ik, dus de foundation was al in de verkeerde kleur en ik had ook nog eens gigantische strepen op mijn gezicht. Ondanks dat mijn zus er wat van had gezegd, bleef ik ervan overtuigd dat ik er geweldig uitzag. Een maand lang heb ik mijn moeders foundation gedragen. Gelukkig weet ik nu wel beter hoe ik foundation moet gebruiken.”

Heb je shop tips voor meiden die Antwerpen een keer bezoeken?
“In Antwerpen heb je de schoenenwinkel Elsa (Nationalestraat 147). Daar heb je veel leuke schoenen van goede merken. Je kan er zo twintig jaar meedoen. Ook zit er in Antwerpen de winkel Think Twice (Langeklarenstraat 21)  een leuke tweedehands store.

Would you rather…
Als je alleen make-up mocht dragen in het weekend óf doordeweeks, wat zou je dan kiezen?
“Dan zou ik kiezen om alleen make-up te dragen in het weekend. Doordeweeks ben ik op school en dan maakt het niet zoveel uit hoe ik eruit zie. In het weekend doe ik toch vaker leuke dingen en ga ik bijvoorbeeld een keer uit eten.”

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
“Zonnebrandcrème, want ik verbrand heel snel.”

Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
“Oei, moeilijke vraag. Ik ga dan toch voor kleding die 4 maten te groot is. Ik haat het als ik me ongemakkelijk voel in mijn kleding.”

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
“Dan kies ik toch voor later grijs worden, eigenlijk vind ik grijs haar best wel mooi.”
later, ik vind grijs ook wel mooi. Laat dan maar grijs.”

Comments

comments