Grappige fashionvragen: Helen van den Nieuwenhuijzen

Deze week stelden we grappige fashionvragen aan beautyblogger Helen van den Nieuwenhuijzen van Beautyill.nl. Dit wist je nog niet over deze beauty.


Wat was je favoriete kledingstuk als kind?
Mijn Spice Girl schoenen! Als kind was ik dol op de Spice Girls en die droegen schoenen met giga plateauzolen. Ik wilde natuurlijk ook zulke schoenen. De schoenen die ik draag op de foto heb ik compleet versleten. Ik heb geen enkel paar schoenen zoveel aangehad als deze. Ze liepen lekker en ik heb er zelfs de mini playbackshow in het park mee gewonnen, want ik kon er ook nog eens goed op dansen!

Wat is je favoriete item dat in je kledingkast hangt?
Een colbertje met pailletten dat ik kocht voor de Holand Beauty Awards. Ik draag hem alleen niet zo vaak omdat het een erg opvallend kledingstuk is en je hem daardoor snel beu kunt worden. Bij opvallende items denk je snel: ‘Oh heeft zij dat alweer aan?’

Wat is je grootste beautyblunder?
Toen ik op de basisschool zat droeg ik mijn haren in een midden scheiding en aan de zijkanten deed ik een gruwelijk lelijk speldje.

Kan jij je de allereerste keer dat je make-up droeg nog herinneren?
Ja en dat was niet zo charmant. Ik was toen dol op de Miss Helen oogschaduw van HEMA. Vanwege da naam vond ik het natuurlijk te gek! Alleen mijn kleurkeuze was niet zo geslaagd. Ik droeg metallic blauw en wit en bracht het op een belabberde manier aan. Ook ging het enorm creasen, want het was een soort crème.

Would you rather…
Als je alleen make-up mocht dragen in het weekend óf doordeweeks, wat zou jij dan kiezen?
Dan zou ik gaan voor het weekend! Dan ben ik allemaal leuke dingen aan het doen. Doordeweeks ben ik meestal aan het werken voor Beautyill op mijn kantoor.

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op reis, wat zou dat dan zijn?
Een goed dekkende foundation! Soms lijk ik extra moe, omdat ik ziek ben en ik een vrij onzuivere huis heb. Met een dekkende foundation kan ik deze twee problemen mooi verdoezelen!

Wat zou je liever dragen voor de rest van je leven: kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
Vier maten te groot, zonder twijfel. Ik koop sowieso liever kleding die te groot is, dan dat het aftekent. Dat vind ik zonde van iemands figuur. Bovendien lijkt het me ook niet lekker zitten als kleding zo strak zit.

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
Hoewel ik pas 25 jaar ben, word ik nu al grijs. Uiteraard verf ik het in mijn eigen kleur. Ik zou dus gaan voor nu al grijs worden, maar het wel mogen verven.

Comments

comments