Grappige Fashion Vragen Ikram Aqantos

Deze week stelden wij grappige beauty- en fashion vragen aan mode blogger Ikram Aqantos. Op hishersfashionstory.blogspot.com zet zij samen met haar partner-in-crime fashionposts! Vervolgens zet zij alles op haar Instagram; IkramAqantoss. Dit wist je nog niet over deze beauty!

Wat is het favoriete item dat in je kledingkast hangt?
”Mijn favoriete item is momenteel mijn camel coat. Ik heb hem ook in het zwart. Aangezien het winter is en ik eigenlijk helemaal niet van dikke winterjassen houd, was mijn lange camel coat het perfecte winter item!”

Wat is je grootste Fashion- of beautyblunder?
”Ik moet spontaan lachen als ik deze vraag lees. Ik weet het nog goed! Ik begon net aan mijn HBO opleiding en was een beetje opzoek naar een nieuwe make-up look. Ik bedacht mij oogpotlood te gebruiken. Wat ik niet verwacht had was dat ik de hele dag met uitgelopen make up door school liep! Het leek net of ik donkere wallen had. BLUNDER!”

Kan jij je de allereerste keer dat je make-up droeg nog herinneren, hoe was dat?
”Ik zag mijn zus zichzelf altijd op maken en ik wilde altijd stiekem ook make up dragen. De eerste keer was helemaal geweldig en ik besloot dat make up een must have moest zijn. Nu kan ik niet zonder! Ik moet altijd iets op hebben, ook al is het alleen mascara.”

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
”Dat is een lastige, ik kan zo een lijstje opnoemen met wat ik mee zou nemen. Als ik zou moeten kiezen dan zou ik voor mascara gaan. Het is toch een beauty product dat echt iets veranderd aan je uitstraling.”

Would you rather..
Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 2 maten te groot is?

”2 maten groter natuurlijk! Ik houd van oversized kleding dus voor mij zou het geen probleem zijn. Ik koop bijna altijd een maatje groter dan mijn eigen maat,  soms zelfs 2 maten groter omdat ik het mooier vind vallen!”

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
”Nu al grijs worden en je haar kunnen verven! Ik vind grijs haar heel mooi en tegenwoordig zie je heel veel mensen die hun haar grijs verven. Het is helemaal in!”

Als je moest kiezen tussen de rest van je leven Crocs dragen of geen make-up, wat zou je kiezen?
”Geen make-up. Crocs zouden in mijn ogen helemaal niet moeten bestaan, je kan ze met geen enkel item combineren en buiten dat oogt het absoluut niet mooi. Dan maar geen make-up, je loopt er in ieder geval wel fashionable bij.”

Zou je liever geen wenkbrauwen hebben of geen wimpers?
”Ik zou liever geen wimpers hebben. Je wenkbrauwen geven je gezicht een bepaalde uitdrukking en vorm, je voorhoofd lijkt anders zo groot. Dat zou geen gezicht zijn!”

Comments

comments