Grappige Fashion Vragen: Karima Aissaoui

Elke week stelt Fashionista grappige fashion vragen aan bloggers of bekendheden. Deze week stellen wij beauty- en fashion vragen aan Karima Aissaoui. Karima blogt over haar eigen kledingstijl op haar blog JuicyConfashions.blogspot.com en woont in Amsterdam. Dit wist je niet over Karima!

Wat was je favoriete kledingstuk als kind?
”Dat was zeker mijn tuinbroek! Ik ben als kind nooit een girly girl geweest, dus ik vond m’n tuinbroek fijn. Hij mocht lekker vies worden en hij zat ook nog eens lekker!”

Wat is het favoriete item dat in je kledingkast hangt?
”Dan kies ik toch voor mijn high-waisted jeans. Met een lekkere croptop erop of een geknoopt shirt en ik ben ready to go.”

Wat is je grootste fashion- of beautyblunder?
”Ik heb vaak genoeg dingen gedragen die in andermans ogen ‘vreemd’ of ‘gek’ waren, maar als ik moet kiezen dan zeg ik toch mijn broer’s bomberjack. Dat ding was 10 maten te groot en ik zwom er bijna in, maar op dat moment voelde ik mij er maar al te stoer in..”

Kan jij je de allereerste keer dat je make-up droeg nog herinneren, hoe was dat?
”Ja! Toen probeerde ik een über roze blusher uit en liep ik met clown wangetjes door de school. Gelukkig had ik dat snel door en deed ik er daarna iets voorzichtiger mee..”

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
”Mijn ”Honey Bun” lippotlood van Essence! Ik gebruik meer lip potloodjes dan lipsticks omdat die een mooi mat effect hebben en lekker lang blijven zitten. Bovendien hou ik van deze neutrale tint!”

Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
”Zeker 4 maten te groot! Mijn kast zit sowieso vol met oversized kleding, dus dat zou ik helemaal niet zo erg vinden.”

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
”Nu al grijs worden en lekker de gekste haar kleuren uitproberen. Van lila paars tot blauw zwart. Noem het maar op. Dan heb je alles lekker gehad.”

Als je moest kiezen tussen de rest van je leven Crocs dragen of geen make-up, wat zou je kiezen?
”Zeker geen make-up! Ik bedoel..de persoon die Crocs heeft ontworpen mag van mij even op het matje geroepen worden..”

Zou je liever geen wenkbrauwen hebben of geen wimpers?
”Dat is een makkelijke, geen wimpers! Je wenkbrauwen vormen je hele gezicht en zonder wenkbrauwen kun je geen gezichtsuitdrukkingen tonen! Dat zou het leven toch een stuk ingewikkelder maken denk ik, haha!”

Comments

comments