Grappige Fashion vragen: Tamara Elbaz & Maria Tailor

Deze week stelden we grappige beauty- en fashionvragen aan designers Tamara Elbaz en Maria Tailor. Dit wist je nog niet over deze beauty’s!

Wat was jullie favoriete kledingstuk als kind?
Tamara: “Ik heb vier jaar lang een afschuwelijk wit jurkje met bruine bloemen gedragen. Mijn moeder had ‘m gemaakt. Het liefst zou ik de foto’s verbranden, maar dat mag niet van mijn moeder.”
Maria: “Ik had niet per se een favoriet kledingstuk. Ik droeg veel leggings, maar omdat ik heel dun was droeg ik soms 3 tot 4 leggings over elkaar met slobsokken, dan leken mijn kuiten dikker. Dit droeg ik zelfs als het buiten 25 graden was.”

Wat is het favoriete item dat in je kledingkast hangt?
Tamara: “Ik heb een supermooie zwarte leren broek van Saint Lauren, ik kan het dragen met alles. Die mix ’n match ik natuurlijk wel met een item van ons eigen label.”
Maria: “Ik draag nu veel Wolford-kleding, omdat ik zwanger ben. Voordat ik zwanger was, droeg ik heel graag mijn zwarte leren jasje van Balmain.”

Wat is je grootste Fashion- of beautyblunder?
Tamara: “Maria en ik waren allebei in het tv-programma modemeisjes te zien en ik droeg toen ontzettend veel rouge. Toen die aflevering op tv was, had heel Nederland het erover dat ik teveel rouge droeg. Ook droeg ik in een van de afleveringen een gestreept pak, het leek net alsof ik een gevangenispak droeg. Nu we een eigen kledinglijn hebben, let ik daar wel beter op en zorg ik dat ik er altijd modebewust uit zie.
Maria: “Ik weet zo snel geen mode- of fashionblunder.”
Tamara: “Jawel, jij droeg steeds tijgerprints tijdens de opnames van modemeisjes.”
Maria: “Oohja, Ik was elke dag gekleed in tijgerprint. Soms gaf dat een wat ordinaire look, maar ik kan het altijd wel hebben vind ik. Nu kan al dat strakke natuurlijk niet meer dragen.”

Kan jij je de allereerste keer dat je make-up droeg nog herinneren, hoe was dat?
Tamara: “Ik ben heel streng opgevoed, pas op late leeftijd mocht ik make-up dragen. Toen ik 15 was, ging ik daarom ook helemaal los met mascara, rouge, foundation en wenkbrauwpoeder. Daarvoor had ik wel eens stiekem make-up gedragen, maar dat haalde ik er altijd weer af voordat ik thuis kwam.”
Maria: “Bij mij thuis was het tegenovergesteld. Ik pakte als kleuter al de nagellak en lippenstift van mijn moeder. Mijn moeder is een hippie, dus zij vond het prima.”

Would you rather…
Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
Tamara: “Kunstwimpers! De meeste mensen vinden mij mooier zonder kunstwimpers, maar ik kan er gewoon niet zonder.”
Maria: “Wenkbrauwpotlood, daar kan ik echt niet zonder.”

Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
Tamara: “Dan toch te klein. Ik draag ook wel eens oversized T-shirts maar over het algemeen toch skinny jeans of strakke jurken.”
Maria: “Te groot, dan maak ik de outfit wel leuk met een riempje.”

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
Tamara: “Ik hoop niet dat ik ooit in die situatie terecht kom, maar dan kies ik toch voor later grijs worden. Ik ga er vanuit dat ik dan niet meer op websites sta haha.”
Maria: “Nu al grijs worden. Ik verf mijn haar nu ook, dus dan maakt het geen verschil of ik al grijs ben. Ik wil later gewoon heel graag fabulous oud worden.

Als je alleen make-up mocht dragen in het weekend óf doordeweeks, wat zou je dan kiezen?
Tamara: “Dan geen make-up in het weekend, dan ben ik namelijk aan het bijkomen van mijn week.”
Maria: “Dan alleen make-up dragen in het weekend. Dan doe ik allemaal leuke dingen en wil ik er wel leuk uitzien.”

Comments

comments