Guilty pleasures van celebs, part 1 – Food

We love food. Het liefst eten we iedere dag een snack en snoepen we een stukje chocolade. Deze celebs krijgen ook nooit genoeg van lekker eten. 

Frozen Yoghurt
Kim Kardashian en Brittany Snow zijn allebei gek op frozen yoghurt. De reality-ster eet dan het liefst Pinkberry Yoghurt. Actrice Brittany noemt haar liefde voor frozen yoghurt zelfs een verslaving!

IJs
Ashley Benson en Pretty Little Liars- collega Janel Parrish zijn verslaafd aan ijs, ze krijgen er nooit genoeg van. Daarnaast heeft de Magic Mike-hottie Joe Manganiello ook een grote liefde voor ijs. Als de acteur niet hoeft te trainen of in shape moet blijven voor een film, eet hij dit koude toetje dolgraag.

Chocolade
Als we het over lekkers hebben, mogen we chocolade niet vergeten. Actrice Alyssa Milano needs chocolate desperately. Iedere avond voor het slapen gaan eet ze pure chocolade. Ook Nikki Reed eet alles waar chocolade inzit, dat komt goed uit want haar boyfriend Ian Somerhalder krijgt ook nooit genoeg van dit zoethoudertje.  De Vampire Diaries-hottie vindt dat chocolade je altijd een goed gevoel geeft. Wij zijn het met hem eens.

Junkfood
Kate Hudson loves French Fries. Als je deze patatjes eet, moet je ze uit de beurt houden van de actrice. Anders heeft zij ze opgegeten voordat jij eraan kan beginnen. Daarnaast is Jennifer Lawrence een echte junkfood lover. In een interview vertelde de actrice eens: ‘I can name a lot of things that taste better than skinny feels, van frietjes tot een steak. We agree! Ook Brittany Spears, Jessie J en Hilary Duff kunnen een hamburger of pizza niet laten staan.

Kip
Als Victoria’s Secret Model moet je goed op je eten letten. Miranda Kerr vertelde eens dat ze zich aan een streng dieet houdt, maar dat ze af en toe een uitzondering maakt, dat vindt ze ook belangrijk om te doen. Het favo maaltje van het topmodel is gefrituurde kip. Miranda vindt dat de kip het beste smaakt als ze het gerecht zelf heeft gemaakt.

Kijk morgen op de site welke celebs versaafd zijn aan reality-tv!

(Bron foto’s: Just Jared/ Instagram)

Comments

comments