HAIR: braided ponytail

Elke dag hetzelfde met je haar is natuurlijk hartstikke saai… Het is veel leuker om elke dag wat nieuws met je haar te proberen! Ik laat zien hoe je heel makkelijk deze braided ponytail maakt!

Zorg er als eerst voor dat je haar helemaal uitgekamd is. Wanneer je je haar gaat vlechten, zitten klitten behoorlijk in de weg. Zorg er dus voor dat je haar echt helemaal klit-vrij is!

Begin dan met een zijscheiding. Begin vanaf de zijscheiding met het invlechten van je haar. Vlecht ongeveer tot de hoogte van je oor en vlecht dan gewoon op de normale manier verder. Zo valtde vlecht ‘los’ in je haar . Maak het vast met een klein elastiekje.

Neem je vlecht mee en bind het samen in een strakke staart.

Voor een leuk en speels effect pak ik een plukje onder uit mijn staart. Dit plukje bind ik om mijn staart heen, zodat het elastiekje niet meer zichtbaar is. Met een aantal haarpinnen zet ik dit plukje vast.

Klaar! Deze braided ponytail is net zo gemakkelijk te maken als een normale vlecht en het is zeker leuk voor wat afwisseling! Als ik mijn haar op deze manier draag, krijg ik dan ook altijd veel positieve reacties.

Ga jij deze braided ponytail proberen?

Comments

comments