HAIR: krullen zonder krultang

Wil je krullen of een goede slag in je haar, maar heb je geen zin om een krultang te gebruiken? Op deze snelle manier heb je binnen no-time krullend haar en dat zónder krultang!

Zorg er allereerst voor dat je haar goed nat is en dat het helemaal is uitgekamd.

Verdeel je haar dan in een aantal plukjes. De plukjes rol je strak op en zet je in een knotje vast. Ik zet het knotje gewoon met een paar haarpinnen vast, maar je kunt ook een strak elastiekje gebruiken.

Als je je hele haar hebt gehad is het wachten tot je haar droog is. Ik wacht zelf iets langer dan een uurtje, en daarna maak ik gebruik van een beetje hulp van de föhn.

Omdat ik best wel veel haar heb, droog ik het laatste stukje van het knotje met mijn haar los. Zorg er wel voor dat je je haar gedraaid houdt, zodat je niet je krullen uit je haar föhnt.

Als je al je knotjes uit je haar haalt, houd dan heel even je haar halverwege vast. Dit zorgt ervoor dat je haar niet in één keer naar beneden valt waardoor de krul uit je haar gaat.

Klaar! Mijn haar heeft veel volume en krult heel natuurlijk! Met wat haarspray heb ik door deze manier van krullen de hele dag plezier van mijn haar. En de krultang… die kun je lekker laten liggen!

Heb jij deze manier van krullen weleens geprobeerd?

Comments

comments