Handig: limonadetap met hengsel

Daar zit je dan, lekker in de tuin in het zonnetje te balen dat je glas limonade leeg is. Noem me lui, maar ik ben zo iemand die het irritant vindt om steeds naar binnen te lopen om mijn glas te vullen. Gelukkig spotte ik bij de HEMA de ideale oplossing voor mijn luxeprobleem: een limonadetap met een hengsel!


Dit is ‘m! Hij is ook nog in andere kleurtjes verkrijgbaar en hij kost 4 euro. Siroop er in, water er bij, eventueel nog wat citroenschijfjes en ijsblokjes er in en je bent klaar! Je kunt hem in de tuin zetten als je lekker aan het zonnen bent, hem meenemen naar een picknick of je zet hem op tafel tijdens het avondeten.


En dan kun je fijn je glas blijven bijvullen! Je hoeft alleen maar het hendeltje naar beneden te drukken en de limonade stroomt er uit. Hij lekt trouwens niet na. Dat is wel zo fijn als je hem gaat vervoeren.


Ik ben helemaal fan van dit ding! Zelfs tijdens een dagje studeren zet ik de limonadetap op mijn bureau neer zodat ik de hele dag mijn glas bij kan vullen.

Waar zou jij de limonadetap allemaal mee naartoe nemen?

Comments

comments