Handige tips voor je iPhone

Ik heb laatst een aantal iPhone tricks gevonden. Misschien ken je ze al, misschien ook niet. In ieder geval zitten er een paar leuke tussen. Wie weet ontdek je ook weer iets nieuws over je iPhone.


Heb je haast en wil je nog even snel je telefoon opladen? Zet je telefoon dan op de vliegtuigmodus. Zo laadt hij veel sneller op. Je internet wordt wel uitgeschakeld door deze optie.


Wist je dat je op meerdere manieren foto’s kunt maken met je iPhone? Wat dacht je van een selfie met de volumeknop van je oordopjes? Gewoon, omdat het kan! Druk op het min of plusteken van de volumeknop en voilá, je hebt een selfie. Natuurlijk kun je ook foto’s maken met de camera aan de voorkant.


Als je iOS 7 hebt, kun je een dynamisch beginscherm instellen. Je hebt dan een bewegende achtergrond. Ik vind het leuk om er naar te kijken, maar denk dat dit wel killing is voor de batterij.


Je kunt met Facetime ook een audiogesprek voeren. Je hebt er wel wifi voor nodig, maar in principe bel je dan gratis. Nice! Wil je de persoon waarmee aan het kletsen bent toch zien? Dan schakel je gewoon easy over naar een videogesprek.


Wil je een schilderij of fotolijstje recht ophangen? Gebruik dan de waterpas op je telefoon. Open de kompas app en swipe naar rechts. Je krijgt dan twee cirkels te zien. Hou je telefoon boven het fotolijstje en draai ‘m totdat de teller op 0 staat en het beeld groen is. Klaar!

Ken jij nog een paar ‘geheime’ tricks voor je telefoon? Deel ze hieronder!

Comments

comments