Happy New Hair!

 

Het nieuwe jaar komt er aan, spannend! Een frisse start met een nieuwe look klinkt niet verkeerd toch? En als je een nieuwe look neemt, doe dat dan gelijk goed: we hebben voor jou de hulp ingeschakeld van de echte haarexperts: de kappers van Kinki zijn speciaal voor jou opzoek gegaan naar de hotste haartrends voor het nieuwe jaar: happy new hair!

De lob 


Nee, we hebben geen typfoutje gemaakt ;-).  Long+bob=lob. Stijlicoon en trendsetter Nicole Richie probeerde deze coupe al. Deze look is heel eenvoudig, maar toch mooi en klassiek!

Showpony

De pony is er in 2014 in alle soorten en maten, kijk maar:


Taylor Swift gaat terug in de tijd met haar jaren 60 inspired pony met zachte lijnen. Vrouwelijk en sexy!


Of ga je toch voor een easy pony als Zoey Deschanel? Deze bot gesneden (niet geknipte!) pony is makkelijk zelf bij te houden.


Wil je even een dag zonder je pony? Dat kan: kies net als Ariana Grande voor de side sweep pony die je vastmaakt met speldjes!

Go punk!


Ook in het nieuwe jaar gaat de punk trend door. Op de catwalk van Fendi gingen ze een stapje verder en lieten zich inspireren door de paradijsvogel. En wat krijg je dan? Een punky mowhawke! Toch iets te heftig voor school? Ga dan voor een warrige knot à la Moschino cheap and chic. Iets minder extreem, maar wel punk.

 

We zijn nog lang niet uitgesproken over de nieuwste haartrends. In de nieuwe Fashionista vind je een heel dossier met nieuwe looks. Koop ‘m dus snel!

Comments

comments