Harry Styles hairstyles for girls

Helaas, de wereldtournee van One Direction is afgelopen…  Nu boyband-hunk Harry Styles zijn haar lang heeft laten groeien, experimenteerde hij tijdens de tour met verschillende haarstijlen. Kijk snel mee naar de Harry Styles hairstyles for girls. Want wat Harry kan, kunnen wij ook!

Lang, los en messy

Laten we beginnen met de makkelijkste look. Harry kiest er vaak voor om zijn haar los te dragen. Lekker makkelijk, maar ook heel leuk.

How to:
Kam je haren vooral niet door en gooi het naar één kant. Easy!

Bandana Harry


Één van Harry’s signature looks (want tja, hij heeft er nou eenmaal meerdere) is de bandana-look. Heel leuk bij Harry, maar ook heel leuk voor ons!

How to:


Stap 1: Gebruik een dunne, korte sjaal.
Stap 2: Zet het bovenste gedeelte van je haar vast met een klem.
Stap 3: Vouw de sjaal dubbel en vouw hem om je hoofd heen.
Stap 4: Maak nu een knoop in de sjaal aan de achterkant.

Half bun Harry


Een mega-populaire trend op dit moment is de half bun. Je ziet hem op de catwalk, op straat en natuurlijk ook bij Harry!

How to: Pak een pluk haar van de bovenkant van je hoofd, creëer een rommelig knotje en zet dit vast met een elastiek.

De messy bun


Nu is ‘messy’ sowieso the key voor Harry Styles’ haarstijlen, want ook zijn knotje is allesbehalve netjes. Harry’s man-bun is megapopulair onder jongens, maar deze stijl is natuurlijk gewoon afgekeken bij ons ;-)

How to: Pak al je haar bij elkaar en maak een rommelig knotje op je achterhoofd.

Lou Teasdale’s creatie


Voor de allerlaatste show van de ‘Where We Are Tour’ mocht 1D’s vaste hairstylist, Lou Teasdale doen wat zij wilde met het haar van Harry. Ze koos voor een mengelmoes van twee vlechtjes en de ‘half bun’. Een beetje gekkig, maar waar kan Harry niet mee wegkomen?

How to:


Stap 1: Maak een rechte scheiding aan beide kanten van je hoofd en laat een ruime pluk over aan de bovenkant. Zet deze tijdelijk vast met een klem.
Stap 2: Vlecht beide plukken onderhands in en blijf vlechten tot je beneden bent. Zet je vlechtjes vast met wat elastiekjes.
Stap 3: Maak de klem los en creëer, hoe kan het ook anders, een messy bun!
Stap 4: Tadaaa! Je Lou Teasdale/Harry Styles look!


Zie je! Wat Harry kan, kunnen wij ook. Ik ben gek op Harry, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik zijn kortere haar net iets leuker bij hem vond staan. Wat vind jij? Ga je zijn haarstijlen ook uitproberen?

Fotobron: Twitter

Comments

comments