Harry styles vertelt over zijn short romance met Taylor Swift

Nadat Harry Styles en Taylor Swift zijn gespot in Central Park in 2012, hebben we niet meer veel vernomen van de relatie tussen de twee. Tot nu. Harry Styles vertelt in een interview met Rolling Stones over de short romance.

Harry vertelt dat het heel lastig is om met iemand te daten wanneer je constant in de spotlights staat. Daarna vertelt de zanger dat hij zijn liedjes schrijft uit zijn eigen ervaring. “Iedereen doet dat. Ik heb geluk dat ik alles wat ik heb meegemaakt kan verwerken in mijn nummers.”

Ook reageerde Harry over de foto’s die viral gingen van de date die hij met Taylor had in Central Park. “Wanneer ik de foto’s van die dag zie, denk ik: relaties zijn lastig. Op welke leeftijd dan ook. Je weet op je 18e nog niet helemaal hoe zoiets gaat, en dat maakt het er niet makkelijker op. In het begin is het nog een beetje awkward maar ik heb er zeker van geleerd. Uiteindelijk wilde ik eigenlijk gewoon een hele normale date.” Harry en Taylor zijn al beroemd sinds zij tieners waren, de kans is klein dat zij ooit een doodgewone date zullen ervaren.

Funny! Het internet maakt memes van een flying Harry Styles
Dít gaf Adele Harry Styles voor zijn 21ste verjaardag

(Bron foto: Instagram taylorswift)

Comments

comments