Hart (-ige) Tosti

Komen die saaie broodjes kaas je de neus uit en hou je erg van tosti’s? Probeer je broodjes dan eens op deze manier klaar te maken. Dit is vooral extra leuk om voor iemand te bereiden om wie je geeft. Show some love en verras je partner, ouders of vriendinnen met een hart (-ig) ontbijtje op bed.

Dit is wat je nodig hebt voor 1 tosti:


– Twee sneetjes brood
– Plakjes kaas
– Geraspte kaas
– Mes


Snij met je mes een hartje uit het midden van je sneetje brood. Een kartelmes werkt het beste.

Doe dit voor beide broodjes. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere vorm uit je sneetjes te snijden. Maar niets zegt meer I love you, dan een hartje!

Beleg je broodje met een plak kaas, en maak er een sandwich van door beide sneetjes op elkaar te plaatsen.

Nu komt het leukste gedeelte!
Verhit een beetje boter in een koekenpan en plaats je hart-vormige tosti in de pan. Bak beide kantjes goudbruin en zorg dat je dit op laag vuur doet, want hij bakt sneller dan je denkt en we willen natuurlijk geen aangebrande tosti’s.

Strooi wat geraspte kaas op de plek waar je, je hartje hebt uitgesneden (en voor de echte kaasliefhebber eventueel ook nog wat over de rest van de boterham) And be prepared for some cheesy-goodness!

Als de kaas voldoende gesmolten is, haal je jou tosti uit de pan. Je kunt ervoor kiezen om het kleine hartje dat je hebt overgehouden na het uitsnijden mee te bakken. Serveer je tosti op een bordje en plaats het kleine hartje terug op de boterham, maar druk deze niet aan in de gesmolten kaas. Hij ligt als het ware boven op je tosti.
Nu kun je iemand anders blij maken (of jezelf) met een broodje kaas op een speciale manier gemaakt!

Comments

comments