lea michele

Heftig! Lea Michele heeft een lied over Cory’s overlijden geschreven

Het is inmiddels al bijna vier  jaar geleden dat Glee ster Cory Monteith is overleden. Zijn toenmalige vriendin en Glee co-ster Lea Michele heeft hier een lied over geschreven: Hey You. 

Lea is momenteel druk bezig met haar nieuwe album Places, dat op 28 april uitkomt. Eén van de nummers hierop is Hey You, dat gaat over het overlijden van Cory, haar toenmalige vriend. Hij is in juli 2013 overleden aan overmatig drugsgebruik. Ze vertelt PrideSource  dat ze het lied eerst niet op het album wilde, omdat ze het nog steeds moeilijk vindt over zijn overlijden te praten. Maar omdat ze het zo’n mooi nummer vond en zei dat het perfect past bij wie zij is, heeft ze toch besloten het erop te zetten.

Voor haar gaat de song niet per se over verdriet of verlies, maar over liefde en blijdschap. “Ik wilde een lied maken over verlies dat niet per se triest is,” zei ze. Het is volgens haar deel twee van het nummer If You Say So dat op haar vorige album stond. Dat lied gaat over de laatste gesprekken die Lea en Cory hebben gehad.

Het lied is nog niet te beluisteren, maar wij kunnen niet wachten het te horen.

Band rehearsals ✨ #PLACES

Een bericht gedeeld door Lea Michele (@leamichele) op

Ga jij het nummer luisteren als het uitkomt? 

Lea Michele is een echte Scream Queen
Cory Monteith

(Bron foto: Instagram @leamichele)

Comments

comments