Hema instax mini 8

Een tijdje geleden schreef ik een stukje over de voorjaars- en zomercollectie van Hema. In het artikel zagen jullie de Hema instax mini 8 waar veel leuke reacties op kwamen. Zelf was ik ook erg benieuwd naar de camera waardoor ik er voor mezelf een heb aangeschaft. In deze post laat ik jullie zien wat ik van de camera vind. 

Al maanden was de camera online uitverkocht in de kleur wit of blauw. Toen ik besloot om een van de Hema filialen te bezoeken zag ik dat ze de camera’s ook eindelijk in de winkel zelf verkochten. Ik kocht meteen de camera in de kleur wit met een paar instant films (dat zijn de onbedrukte polaroids).

Ik heb de camera nu alweer een paar maanden in huis en ben er ontzettend blij mee! Ik heb er een leuk koord bij gekocht en heb een groot voorraadje aan films. De camera zelf werkt niet lastig. Je stopt twee batterijen in de camera en een film. Rechts van de camera zit een knopje die ervoor zorgt dat de camera aan gaat en de lens uitschuift.

Boven de lens zie je kleine tekeningetjes zoals een zon of wolkje. Waar het lichtje gaat branden word dus door de camera aangeraden om die stand te gebruiken. Tot nu toe heb ik altijd naar de camera geluisterd en heb ik mooie foto’s kunnen maken. De camera kocht ik voor €59 en een pakje met 20 foto’s kost €14. Een redelijk dure hobby maar wel heel erg leuk!

Ik kocht ook deze leuke photo props om foto’s mee te maken. In deze post laat Femke zien hoe jij je eigen photo props maakt.

Hema heeft zo ook allerlei leuke accessoires voor de polaroid. Hierboven zie je een lijstje met accessoires die nog op mijn wishlist staan.

Om jouw polaroid foto’s goed te bewaren is deze super leuke foto blik erg handig! Met een 3-pak waterproof markers kun je leuke teksten bij de polaroid foto schrijven of de foto met stickers Instax versieren.

Is de instax mini ook iets voor jou? 

 

Comments

comments