Herfst look: Paarse oogschaduw en donkere lippen

Een nieuw seizoen is aangebroken en dat betekend een nieuwe make-up routine. Heb jij je make-up routine al vernieuwd? Ik laat jullie zien hoe je deze eenvoudige maar stijlvolle herfst look maakt.


Good morning! We beginnen met de make-up basis en die kun je doen als altijd. Zoals je concealer, foundation, wenkbrauwen en een eventuele shaping van je gezicht.


Dan wordt de eerste stap het aanbrengen van een perzikachtigekleur. Ik gebruik hiervoor een bronzer van H&M. Gebruik voor het aanbrengen een blending brush. Ik gebruik overigens geen oogschaduwbasis maar gebruik mijn foundation als basis. Dat werkt ook prima!

Dan is het nu tijd voor de paarse kleur. Breng de oogschaduw aan in de arcadeboog. Vervaag de oogschaduw met de warme kleur van de bronzer die we bij de vorige stap hebben aangebracht. Doe dit voorzichtig met kleine bewegingen, je wilt tenslotte geen heel paars ooglid voor deze look. Voeg na het blenden weer wat meer paarse oogschaduw toe in je arcadeboog en zo creëer je diepte.

Voor deze stap gebruik ik de GOSH oogschaduw in de kleur 008 Burgundy.

Breng nu de paarse oogschaduw aan onder je ogen. Op het bewegend ooglid breng ik de oogschaduwkleur 172 Beige Shimmer van L’Oreal aan. Ook doe ik een beetje van de lichte oogschaduw in mijn binnenste ooghoek, dat geeft de look een meer glamorous uitstraling.

Dan nog even wat mascara aanbrengen op de bovenste wimpers en we zijn klaar met de ogen. Ik gebruik op het moment de Volume Curl mascara van Essence voor langere wimpers.

We gaan verder met de lippen. Omlijn eerst je lippen en teken ze vervolgens helemaal in met alleen lippotlood, geen lippenstift of lipgloss. Dit geeft een mooi matte effect. Als je last hebt van droge lippen kun je altijd eerst wat vaseline aanbrengen.

Op mijn lippen gebruik ik het lippotlood van Miss Sporty in de kleur “Coconut”.

Dit is dan het resultaat. Nog even je haren los gooien en je bent klaar om te genieten van de gezellige herfstsfeer!

Wat is jouw favoriete herfst make-up look van dit moment?

Comments

comments