Hier kun je een canvas tas allemaal mee naartoe nemen!

Handig, groot en fashionable. Met een canvas tas heb je het allemaal én je kunt hem ook nog eens overal mee naartoe nemen, want hij past bij elk moment! How handy!

1. School
Meeeh, je wilt er nog niet aan denken, maar de scholen openen hun deuren weer, zodat jij met volle energie (ahum) weer kunt beginnen met leren. Natuurlijk moet jij wel een superleuke tas hebben om al jouw zware boeken en schriften in te vervoeren. De oplossing: een canvas tas!

2. Strand
Met dit grauwe weer vergeet je bijna dat het zomer is, maar als het goed is, komt de zon volgende week weer tevoorschijn! Ga gezellig met je vriendinnen naar het strand. Doe je handdoek, zonnebrand, Fashionista magazine en een paar yummy snacks in je canvas tote bag and your ready to go!

3. Shoppen
Een nieuw schooljaar betekent een excuus om te shoppen. Je moet er namelijk wel superleuk bijlopen op je eerste schooldag. Een canvas tas is hartstikke handig om je portemonnee en kleine items in te vervoeren en als je gek wordt van alle tasjes vol spullen doe je ze gewoon in je canvas bag. Problem solved!

4. Boodschappen
Een grote, plastic boodschappentas is niet fashionable en ook nog eens slecht voor het milieu. Neem jouw favoriete canvas tas mee om al je boodschapjes in te vervoeren. Of het nou een paprika voor je moeder is of een beker Ben & Jerry’s voor een serie marathon met je vriendin. Het past er allemaal in!

5. Sleepover
Je gaat bij je BFF slapen, zodat jullie de finale van PLL nog een keer kunnen kijken, maar je komt erachter dat je, of teveel spullen meeneemt of dat al jouw tassen te klein zijn. Gelukkig is daar de canvas tas die supergroot is en al jouw items perfect van A naar B brengt!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte canvas tote bag? Look no more, want de Fashionista Quote Tote is trendy, groot en superhandig! Bestel hem hier!

Comments

comments