Dé hippiemarkt van Ibiza is nu in Amsterdam

Heb jij nog geen plannen dit weekend dan is het zeker de moeite waard om naar Las Dalias te gaan. Las Dalias is de hippiemarkt van Ibiza en nu is de markt dus in Amsterdam.

In Ibiza is het the place to be! En daarom gaat Las Dalias elk jaar on the road. Dan verlaat de markt het zonnige Ibiza en bezoeken ze verschillende steden in Europa. En dit weekend is Amsterdam aan de beurt. Op het terrein van de Westergasfabriek ruik je de wierook, hoor je Spaanse muziek en zie een zee van kraampjes met van alles en nog wat. Ook al is het binnen en hebben wij niet hetzelfde weer als in Ibiza, de sfeer is er zeker. Overal om je heen wordt Spaans gesproken en zie je mensen lopen in de echte hippie stijl.


De meeste spullen zijn met de hand gemaakt en zijn dus helemaal uniek. Van schoenen, kleding en sieraden het is allemaal uit Ibiza meegenomen.

Elke dag is er een ander programma met verschillende optredens. Van Dj’s tot flamenco het is allemaal te zien bij Las Dalias. Ook staan er buiten verschillende foodtrucks waar je  heerlijk kunt eten en drinken.

Wil jij naar Las Dalias? Dan moet je nog wel even een kaartje kopen, maar dat kan heel makkelijk hier.

Comments

comments