Hoe maak je je oogschaduw gepigmenteerder?

Word je ook zo gek van slecht gepigmenteerde oogschaduw? Ik ben erachter gekomen hoe je met een goedkoop product, dat je waarschijnlijk gewoon in je tas hebt zitten, je oogschaduw gepigmenteerder kunt maken.


Een tijdje geleden reviewde ik de ‘eBay dupe’ van het Urban Decay Naked 2 pallet. Zoals ik toen al schreef zijn niet alle kleuren even gepigmenteerd, maar de kleuren zijn wél heel mooi. Er moet toch een manier zijn om de oogschaduw gepigmenteerder te maken?


En toen kwam ik met het idee om een drupje van m’n desinfecterende hand-gel met de oogschaduw te mengen. Bingo!


Check dit verschil! Hoe bizar is dit? Ik heb de methode uitgebreid getest en kan je vertellen dat je oogschaduw in het pallet niet zal uitdrogen. Ook trekt de kleur niet in de lijntjes en blijft-ie de hele dag goed zitten!

How to:


Hoe kun je deze methode het beste aanpakken? Breng een drupje van de gel op een vlak oppervlak aan, dip je kwast in de gel en ga er hierna mee door de oogschaduw. Ik gebruikte de verpakking van het pallet voor het drupje hand-gel, maar je kunt echt elk object, of zelfs je hand, gebruiken!


Ik hoop dat je iets aan deze tip hebt! Denk aan deze beauty-ontdekking de volgende keer dat je een oogschaduw wilt weggooien, omdat-ie slecht gepigmenteerd is. Succes!

Comments

comments